Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Haarinstituut Coevorden

Haarinstituut Coevorden

Bent u op zoek naar een vooraanstaand haarinstituut met uitgebreide ervaring in het aanreiken van op maat gemaakte haaroplossingen in Coevorden en de omringende gebieden? Dan heet Dierking Hair Solutions u van harte welkom, gevestigd in Velp, nabij Arnhem. Binnen onze faciliteit hebben we ons gespecialiseerd in haarverlies en natuurlijke aanvullingen voor dunner wordend haar. Onze deskundige haarwerkspecialisten staan paraat om samen met u geschikte oplossingen te ontdekken voor diverse haarproblemen.

Dierking Haarinstituut

Binnen onze instelling hebben we uitgebreide expertise ontwikkeld in het aanbieden van op maat gemaakte haaroplossingen voor uiteenlopende haaruitdagingen. Of het nu voortkomt uit medicijngebruik, ziekte, zwangerschap of het natuurlijke verouderingsproces, ernstig haarverlies kan uitdagend zijn. Dunner wordend haar kan aanzienlijke invloed hebben op uw zelfvertrouwen. We spannen ons in om voor nagenoeg elk haarprobleem een passende oplossing te vinden. Hier volgen enkele van de mogelijkheden die wij aanbieden:

Dun haar

Haarwerken

Onder de noemer “haarwerken” vallen haarstukken en pruiken die helpen om haarverlies te verhullen.

Alopecia Androgenetica

Natuurlijke haartoevoegingen 

Voor dunner wordend haar kunnen natuurlijke haartoevoegingen uitkomst bieden. Deze toevoegingen geven uw haar meer volume.

Alopecia Areata

Pruiken

Indien u te maken krijgt met volledige kaalheid als gevolg van ziekte of chemotherapie, kan een pruik gemaakt van Europees haar een oplossing bieden. Onze pruiken zijn nauwelijks te onderscheiden van uw eigen haar wat betreft uiterlijk, beweging en gevoel.

Alopecia Totalis

Haarstukken

Wanneer u specifieke gebieden op uw hoofdhuid heeft met dunner wordend haar of kale plekken, kunnen haarstukken een oplossing bieden. Deze haarstukken worden op uw hoofdhuid bevestigd en zijn nauwelijks te onderscheiden van uw eigen haar.

Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.