Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Haarinstituut Bussum

Haarinstituut Bussum

Wanneer u op zoek bent naar een gespecialiseerd haarinstituut in Bussum of omgeving, nodigen wij u van harte uit bij Dierking Haarinstituut in Velp, nabij Arnhem. Met onze jarenlange ervaring en expertise in het bieden van haaroplossingen voor diverse haarproblemen waaronder: dunner wordend haar, algehele kaalheid of kale plekken, vinden wij samen met u een passende, op maat gemaakte oplossing. Dit heeft het mogelijk gemaakt dat wij naast onze omgeving ook cliënten uit Bussum en omgeving hebben mogen ontvangen.

Dierking Haarinstituut

Dierking Haarinstituut heeft jarenlange ervaring in het bieden van op maat gemaakte haaroplossingen bij diverse haarproblemen. Wanneer u te maken heeft met extreme haaruitval met als gevolg dunner wordend haar of algehele kaalheid door ziekte of chemotherapie, nodigen wij u van harte uit binnen ons haarinstituut. Onze haaroplossingen bestaan uit diverse mogelijkheden, afhankelijk van uw haarprobleem en wensen en verwachtingen zullen onze haarwerkspecialisten een passende oplossing adviseren.

Haarinstituut Bussum

Haarwerken

Haar werken bestaan uit haarstukjes voor het camoufleren van dunner wordend haar en pruiken bij algehele kaalheid. Afhankelijk van uw haarprobleem zullen onze haarwerk specialisten u adviseren op het gebied van deze haarwerken.

Alopecia Androgenetica

Haarstukjes

Haarstukjes zijn een haaroplossing bij dunner wordend haar. De haarstukjes bieden volume, waardoor het haar er voller uitziet en voelt.

Alopecia Areata

Pruiken

Wanneer u te maken heeft met algehele kaalheid door ziekten of chemotherapie kan een pruik een passende hooroplossing zijn. De pruiken binnen Dierking Haarinstituut zijn gemaakt van echt Europees haar. Dit geeft de pruiken een natuurlijke uitstraling.

Alopecia Totalis

Werkwijze

Binnen Dierking Haarinstituut staan discretie en privacy voorop. Wij gaan zorgvuldig met uw privacy om en waarborgen deze. Onze individuele behandelkamers maken het mogelijk om uw verhaal indien gewenst in alle geborgenheid te kunnen delen. Afhankelijk van uw haarprobleem, wensen en verwachtingen zullen onze haarwerkspecialisten u voorzien van een passend advies.

Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.