Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Haarinstituut Bolsward

Haarinstituut Bolsward

Bent u op zoek naar een gerenommeerd haarinstituut met ruime ervaring in het aanbieden van op maat gemaakte haaroplossingen in Bolsward en de omliggende gebieden? Dan heet Dierking Haarinstituut u van harte welkom, gevestigd in Velp, nabij Arnhem. Binnen onze faciliteit hebben we ons gespecialiseerd in haarverlies en natuurlijke aanvullingen voor dunner wordend haar. Onze deskundige haarwerkexperts staan klaar om samen met u passende oplossingen te vinden voor diverse haarproblemen.

Dierking Haarinstituut

Binnen onze instelling hebben we uitgebreide vakkennis opgebouwd in het aanreiken van op maat gemaakte haaroplossingen voor diverse haarproblemen. Of het nu ontstaat door medicatie, gezondheidsaandoeningen, zwangerschap of het natuurlijke verouderingsproces, ernstig haarverlies kan een uitdaging vormen. Dunner wordend haar kan aanzienlijk effect hebben op uw zelfvertrouwen. Wij streven ernaar om voor vrijwel elk haarvraagstuk een geschikte oplossing te vinden. Hier volgen enkele van de opties die wij aanbieden:

Dun haar

Haarwerken

Onder de noemer “haarwerken” vallen haarstukken en pruiken die helpen om haarverlies te maskeren.

Alopecia Androgenetica

Natuurlijke haartoevoegingen 

Voor dunner wordend haar kunnen natuurlijke haartoevoegingen een uitkomst bieden. Deze toevoegingen geven uw haar meer volume.

Alopecia Areata

Pruiken

Indien u te maken krijgt met volledige kaalheid als gevolg van ziekte of chemotherapie, kan een pruik gemaakt van Europees haar een oplossing zijn. Onze pruiken zijn bijna niet te onderscheiden van uw eigen haar qua uiterlijk, beweging en gevoel.

Alopecia Totalis

Haarstukken

Wanneer u specifieke gebieden op uw hoofdhuid heeft met dunner wordend haar of kale plekken, kunnen haarstukken een oplossing bieden. Deze haarstukken worden op uw hoofdhuid bevestigd en zijn nauwelijks te onderscheiden van uw eigen haar.

Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.