Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Haarinstituut Assen

Haarinstituut Assen

Bent u op zoek naar een gerenommeerd haarinstituut met ruime ervaring in het bieden van op maat gemaakte haaroplossingen in Assen en de omringende regio? Dan verwelkomen wij u van harte bij Dierking Haarinstituut, gevestigd in Velp, nabij Arnhem. Binnen ons instituut hebben wij ons toegespitst op haarverlies en natuurlijke aanvullingen voor dunner wordend haar. Onze bekwame haarwerkspecialisten staan klaar om samen met u passende oplossingen te vinden voor diverse haarproblemen.

Dierking Haarinstituut

In ons instituut hebben wij uitgebreide expertise ontwikkeld in het aanbieden van op maat gemaakte haaroplossingen voor diverse haarproblemen. Of het nu wordt veroorzaakt door medicijngebruik, ziekte, zwangerschap of het natuurlijke verouderingsproces, ernstig haarverlies kan uitdagend zijn. Dunner wordend haar kan aanzienlijke invloed hebben op uw zelfvertrouwen. Wij streven ernaar om voor vrijwel elk haarprobleem een geschikte oplossing te vinden. Hier zijn enkele van de opties die wij aanbieden:

Dun haar

Haarwerken

Onder de noemer “haarwerken” vallen haarstukken en pruiken die helpen om haarverlies te camoufleren.

Alopecia Androgenetica

Natuurlijke haartoevoegingen 

Voor dunner wordend haar kunnen natuurlijke haartoevoegingen een oplossing bieden. Deze toevoegingen geven uw haar meer volume.

Alopecia Areata

Pruiken

Indien u te maken krijgt met volledige kaalheid als gevolg van ziekte of chemotherapie, kan een pruik gemaakt van Europees haar een uitkomst zijn. Onze pruiken zijn vrijwel niet te onderscheiden van uw eigen haar qua uiterlijk, beweging en gevoel.

Alopecia Totalis

Haarstukken

Wanneer u specifieke plekken op uw hoofdhuid heeft met dunner wordend haar of kale plekken, kunnen haarstukken een oplossing bieden. Deze haarstukken worden op uw hoofdhuid bevestigd en zijn nauwelijks te onderscheiden van uw eigen haar.

Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.