Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Haarinstituut Alphen aan den Rijn

Haarinstituut Alphen aan den Rijn

Bent u op zoek naar een gerenommeerd haarinstituut met ruime ervaring in het verstrekken van op maat gemaakte haaroplossingen in Alphen aan den Rijn en omstreken? Dan heten wij u van harte welkom bij Dierking Haarinstituut in Velp, nabij Arnhem. Binnen ons instituut hebben wij ons toegespitst op haarverlies en natuurlijke aanvullingen voor dunner wordend haar. Onze deskundige haarwerkspecialisten staan klaar om samen met u geschikte oplossingen te vinden voor diverse haarproblemen.

Dierking Haarinstituut

In ons instituut hebben wij uitgebreide expertise ontwikkeld in het aanbieden van op maat gemaakte haaroplossingen voor diverse haarproblematieken. Of het nu veroorzaakt wordt door medicatie, ziekte, zwangerschap of het natuurlijke verouderingsproces, ernstig haarverlies kan een uitdaging zijn. Dunner wordend haar kan aanzienlijke invloed hebben op uw zelfvertrouwen. Wij streven ernaar om voor vrijwel elk haarprobleem een passende oplossing te vinden. Hier zijn enkele van de mogelijkheden die wij aanbieden:

Dun haar

Haarwerken

Onder de noemer “haarwerken” vallen haarstukken en pruiken die helpen om haar verlies te camoufleren.

Alopecia Androgenetica

Natuurlijke haartoevoegingen 

Voor dunner wordend haar kunnen natuurlijke haartoevoegingen een uitkomst bieden. Deze toevoegingen zorgen voor meer volume in uw haar.

Alopecia Areata

Pruiken

Indien u te maken heeft met volledige kaalheid als gevolg van ziekte of chemotherapie, kan een pruik van Europees haar een oplossing bieden. Onze pruiken zijn nagenoeg niet te onderscheiden van uw eigen haar qua uiterlijk, beweging en gevoel.

Alopecia Totalis

Haarstukken

Wanneer u specifieke plekken op uw hoofdhuid heeft met dunner wordend haar of kale plekken, kunnen haarstukken een oplossing bieden. Deze haarstukken worden op uw hoofdhuid bevestigd en zijn nauwelijks te onderscheiden van uw eigen haar.

Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.