Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Haarinstituut Almelo

Haarinstituut Almelo

Bent u op zoek naar een haarinstituut met uitgebreide ervaring in het verstrekken van op maat gemaakte haaroplossingen in Almelo en omgeving? Wij heten u welkom bij Dierking Haarinstituut in Velp, dicht bij Arnhem. In ons haarinstituut hebben we ons gespecialiseerd in haaruitval en natuurlijke aanvullingen voor dunner wordend haar. Onze haarwerkspecialisten staan klaar om samen met u passende oplossingen te vinden voor diverse haarproblemen.

Dierking Haarinstituut

Binnen ons haarinstituut hebben we een expertise opgebouwd in het aanbieden van op maat gemaakte haaroplossingen voor uiteenlopende haarproblemen. Of het nu veroorzaakt wordt door medicijngebruik, ziekte, zwangerschap of het natuurlijke verouderingsproces, ernstige haaruitval kan uitdagend zijn. Dunner wordend haar kan aanzienlijke impact hebben op uw zelfvertrouwen. Voor vrijwel elk haarprobleem streven we ernaar om een geschikte oplossing te vinden. Hier zijn enkele van de opties die we aanbieden:

Dun haar

Haarwerken

De term “haarwerken” omvat haarstukken en pruiken die helpen om haarverlies te verbergen.

Alopecia Androgenetica

Natuurlijke haartoevoegingen 

Voor dunner wordend haar kunnen natuurlijke haartoevoegingen een oplossing zijn. Deze toevoegingen geven uw haar meer volume.

Alopecia Areata

Pruiken

Als u te maken heeft met totale kaalheid als gevolg van ziekte of chemotherapie, kan een pruik gemaakt van Europees haar een oplossing bieden. Onze pruiken zijn vrijwel niet te onderscheiden van uw eigen haar qua uiterlijk, beweging en gevoel.

Alopecia Totalis

Haarstukken

Indien u op specifieke plekken op uw hoofdhuid te maken heeft met dunner wordend haar of kale plekken, kunnen haarstukken een oplossing zijn. Deze haarstukken worden op uw hoofdhuid bevestigd en zijn nauwelijks te onderscheiden van uw eigen haar.

Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.