Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Haarinstituut Alkmaar

Haarinstituut Alkmaar

Bent u op zoek naar een haarinstituut met jarenlange ervaring in het aanbieden van op maat gemaakte haaroplossingen in Alkmaar en omgeving? Wij verwelkomen u graag bij Dierking Haarinstituut in Velp, nabij Arnhem. Binnen ons haarinstituut zijn we gespecialiseerd in haaruitval en natuurlijke aanvullingen voor dunner wordend haar. Onze haarwerkspecialisten staan klaar om samen met u een geschikte oplossing te vinden voor verschillende haarproblemen.

Dierking Haarinstituut

Binnen ons haarinstituut hebben we een specialisatie ontwikkeld in het bieden van op maat gemaakte haaroplossingen voor diverse haarproblemen. Of het nu komt door medicijngebruik, ziekte, zwangerschap of het natuurlijke verouderingsproces, extreme haaruitval kan een uitdaging zijn. Dunner wordend haar kan aanzienlijk invloed hebben op uw zelfvertrouwen. Voor bijna elk haarprobleem streven we ernaar om een geschikte oplossing te vinden. Hier zijn enkele van de mogelijkheden die we aanbieden:

Dun haar

Haarwerken

Onder de noemer “haarwerken” vallen haarstukken en pruiken die helpen bij het verbergen van haarverlies.

Alopecia Androgenetica

Natuurlijke haartoevoegingen 

Voor dunner wordend haar kunnen natuurlijke haartoevoegingen de oplossing zijn. Deze toevoegingen zorgen voor meer volume in uw haar.

Alopecia Areata

Pruiken

Indien u te maken heeft met volledige kaalheid als gevolg van ziekte of chemotherapie, kan een pruik van Europees haar een uitkomst bieden. Onze pruiken zijn vrijwel niet te onderscheiden van uw eigen haar qua uiterlijk, beweging en gevoel.

Alopecia Totalis

Haarstukken

Als u op specifieke plekken op uw hoofdhuid te maken heeft met dunner wordend haar of kale plekken, kunnen haarstukken een oplossing zijn. Deze haarstukken worden op uw hoofdhuid bevestigd en zijn nauwelijks te onderscheiden van uw eigen haar.

Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.